Mar 18, 2010, 9:11 PM

Кой си 

  Poetry » Love
502 0 7

По гълъб писмоносец вест ми прати,

а нощем сътвори ми естакади

и обеща ми до Луната да достигам

и на страната ù невидима да стихвам.

 

Ще тичам босонога към твоите покои

и ще положа дългокоса сянка като ложе,

а ти с притворни ласки - блян фриволен,

ще си измамно вечен  - като спомен.

 

За трона властелински ме измами...

Сега ще ближеш смъртоносните ми рани,

с частица страст останала печал ще носиш,

аз ще те милвам и не ще попитам кой си...

 

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??