Кой си ти? Как си го решил,
че имаш право без избор да ме оставиш?
Кой си ти, който в сянка си се скрил,
а мен в обвинения ме давиш?
Къс съм аз от твоя живот,
отхвърлен, подритнат в неведение,
невъзможно приемащ е такъв подход,
да отблъснеш продължението ти в съмнение.
Досега винях себе си единствено,
за липсата, която ми дари,
в това не виждам нищо смислено,
дете съм била, помниш... НАЛИ?
За теб ще бъде труден край,
съвестта ти, предполагам, те гризе,
от мен простено ти е, знай,
където си, нека си добре.
© Елeна All rights reserved.