Dec 2, 2020, 8:17 AM

Кокиче в Милано 

  Poetry » Love
463 5 14

Да играем ли пак на шише,

както десет години по-рано?

Целуни...

Целуни ме, момче..,

както някога! Брой отначало!

 

Брой до сто!

После пак отначало!

Подари ми очи на кокиче,

заведи ме на пикник в Милано

и наричай ме "Мое момиче".

 

Аз съм твоето "Мое момиче"

на любимия блус на Синатра.

Излъжи ме, че пак ме обичаш,

сякаш болката просто я няма!

 

Ако болката просто я няма,

както десет години по-рано,

искаш ли да играем пак двамата

на шише...? На любов...

и на вярност...

© Деница Гарелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??