Aug 17, 2011, 12:42 PM

Коктейл 

  Poetry » Love
644 0 3

Тази сутрин на пръсти  ще стана,

да забъркам коктейл от зарана.

Можеш "Женска магия" да го наричаш.

Изпиеш ли го - все след мене ще тичаш.

 

Слагам в коктейла част от Сърцето.

В шейкър  разбърквам аз питието...

Охладен  със Сълза от Душата.

Желание и страст ще ти омаят главата...

 

Сипвам коктейла в чаша кристална,

за себе си знам, че не съм идеална.

Чаша  бележа със  страстни  целувки -

не ръб посипан с "протоколни милувки".

 

С мои мечти го поръсвам накрая.

Ще харесаш коктейла ми - зная!!!

Може би има жилка тръпчива,

то е защото още съм жива.

© Ирен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??