Aug 17, 2011, 10:44 AM

Коктейл 

  Poetry
1003 1 10

 

                    ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  ekstasis

 

Налей в кристална чаша вдъхновение,

прашинки благородство добави,

една любов - за огнено спасение,

една мечта за идващите дни.


Три капки бяла лудост - за подслаждане,

за аромат - дъха на планини.

Със полъха на морски бриз охлаждай,

с акорди на китара украси.

 

Отпивай бавно, с тръпка на очакване,

с усмивка сред приятели запей...

С наздравици, звънящи тихо в здрача,

най-истинския празник изживей.

© Вики All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??