Dec 29, 2022, 11:37 PM

Коледа 

  Poetry
168 1 3

 

Като вишнев цвят,  
полепва снегът 
по сухите клони. 
Вятърът свири 
с ледена флейта 
зимна симфония. 

Коледа, тихо 
през всеки комин, 
изпраща със радост 
на всеки дом –
здраве, късмет 
и медена сладост. 

Медно звънче. 
Коледен звън 
оглася нощта. 
Нека да има 
мир, красота, 
магия и доброта!

© Яна Ангелова- Яни All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??