Коледа
И ето, пак е Коледа. Изгрява
надежда нова в нашите очи.
Подаръци се трупат под елхата,
а във сърцата - хиляди мечти.
На този ден е някак по-различно.
И въздухът трепти от светлина.
Душите ни в небето се издигат,
изпълнени с човешка топлина.
Как искам този ден да не залязва!
Да няма глад и мъка по света.
И да се сбъднат вредом по Земята
добрите, най-желани чудеса!
---------------------------------------
ЧЕСТИТА И ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ!
МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА В ДУШИТЕ! :)
© Сашо Маринов All rights reserved.
Ангел, Плами, Николина, Илко, Елица, Веска, Ивон, Румяна,
Владимир, Сеси и Магдалена!
Благодаря Ви, Приятели!
Щастлива Нова Година!
Много здраве и сбъдване на всички мечти!