Коледна звезда в небето грее.
Христос роди се днес.
Песни рождествени всеки пее.
Исус днес роди се
и дари на всеки любовта.
Дар Божествен за света,
подари на всеки любовта.
Затова има поговорка на света -
Прави любов, а не война!
© Драгомир Костадинов All rights reserved.