Jan 23, 2010, 3:50 PM

Коледно 

  Poetry » Other
306 0 1

Когато в празничната нощ

добрият Дядо с пълен кош

почука тихо на вратата

и спре се бързо до елхата,

 

ти пожелай си на света

да има мир и доброта,

да бъдат всички здрави, живи

и още - приказно щастливи!

 

Да бъдат заедно, сплотени,

че инак ще са ощетени.

Да вярват, че с добро и с песен

животът им ще бъде лесен.

 

И за накрай, но не последно,

да няма веч семейство бедно,

да могат да печелят всички

звънливи, пеещи жълтички.

© Илиана Петровска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??