May 4, 2010, 10:24 PM

Колко е хубаво... 

  Poetry » Love
617 0 0

Колко е хубаво с някой да ходиш
в тихите улици - просто да бродиш...
Прегърнати гледате сгради изваяни
и ви е хубаво, щото сте заедно...

От време на време във входче се мушнете,
за да се цункате и да се гушнете
и ви е хубаво, и ви е страстно,
и ви е нежничко, и е прекрасно...

КА

© Калин Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??