Jan 28, 2014, 10:35 PM

Колко е хубаво 

  Poetry » Love
630 1 9


Боже, колко е хубаво –
да те прегръщам, да те обичам.
Да ме поглеждаш щураво.
Лудо след теб да тичам...

Дланите си да сплитаме.
Да ни е смешно. И безвъпросно.
В някакъв филм да скитаме...
да си намерим остров.

Да преобърнем времето.
Да си се случим. Да сме си всичко.
Пуканки да си правим от
мигове нереалност.

Боже, колко е хубаво.
Да те желая. Да те обичам.
Мисля, че се изгубихме
в чувства, мое момиче...

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??