Jun 6, 2016, 5:40 PM

Колко е тихо 

  Poetry » Love
480 0 0

Колко е тихо...

Само спомен за поглед потрепва

Колко е болка...

Само лунно сияние леко нашепва

Колко е нощно

Но очите не искат да се затворят

Колко е вчера

А мислите искат да ме прогонят

Колко е кратко

Но от тук нататък все ще е вечност

Колко е рана

В която няма и миг на човечност

Колко е пусто

Само счупен стон за отминала вяра

Колко е тихо...

Колко е тихо...след изневяра

© Ванеса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??