Oct 26, 2009, 2:27 AM

Колко ще е жалко? 

  Poetry » Love
780 0 3

Малиновите устни,

в солените ми спомени,

жадувах  да ги вкуся,

самотни и прогонени…

 

А мислите са бездни,

тъй диви и отровени,

светец или пък грешник,

и с чувства, май оспорени…

 

Ръцете искат малко,

да са силно  стоплени,

ах, колко ще е жалко

да не са от теб поробени…   

 

 

Поздрави на всички:  http://www.youtube.com/watch?v=-g3HViJBSVc

© Георги Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??