По коловози от чувства,
пътуваме с експрес във първа класа.
Семафори от светила,
съзвездия са в картата на сетивата.
С едно премигване в очи,
чертаем хоризонт през светлината.
Постой до мен и помълчи,
пътувам с твоята любов към синевата.
Щом спрем на гарата “Живот”,
ще можем истински да се прегърнем.
В очакване на следващ ход,
назад не можем повече да се обърнем.
В небето утринния свод
се вписва в габарита на сърцето.
По мисъл дълга като плот
сме отпечатъкът на обич в битието.
© Йоанна All rights reserved.