Sep 24, 2009, 8:44 PM

(... коментарно) 

  Poetry
513 0 9

Не тъгувай по време отминало

и вдигни си главата, над тебе

всяка вечер звездица сияйна

пази твоите женски тайни.

 

Не тъгувай по време отминало.

Погледни от високо земята.

Погледни се, виж, лято си...

Всяка следваща нощ е тъй необятна!

 

Не тъгувай по време отминало.

Накъдето си тръгнала, все ще стигнеш.

Но не бързай, моля те, толкова.

С болката ще отмрат всички грижи.

 

Не тъгувай по време отминало.

Твоят свят пази чистото утро.

Усмихни се и давай нататък.

Животът започва тепърва...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??