Sep 13, 2012, 11:18 PM

Константен анализ 

  Poetry
375 0 0

От утроба на земни

                                     страсти засмукан,

потопен си сред

                                алчност, секс и пари,

а край тебе

                                         животът засукан

отвънка красив

                                         а отвътре - вони!

 

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??