Jan 19, 2024, 7:55 AM

Констатация 

  Poetry
115 0 0



Срам ме е да гледам новини.
Срам ме е да слушам коментари.
Сън не идва, ала как се спи
щом ме инжектират със кошмари?

Лошотия в ехото кънти
сякаш сме осъдени на пошло.
Молим се, а Бог смутен мълчи.
Даже Той, страхува се от лошото.

За концерти - няма новина!
За почивки - Гугъл да помага!
Има ли тунелна светлина,
ако тъмнината е награда?

Даже и добрите точат нож,
щото острието ги привлича.
За успех е редно да си лош...
Лошият е повод за обичане.

Инфлуенсър няма как да съм.
Вярвам в тежеста на умовете!
Зима е, а топло е навън...
Да! Лъжата и в простора свети....

© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??