Jun 27, 2008, 12:08 AM

Констатация 

  Poetry
571 0 17
Очакването, казват, е надежда,
безкрайността навярно е стремеж.
Изгревът е смисъл за проглеждане,
човечността е вяра и копнеж...

Амвонът в църквата е вечност.
Молитвата е искане за цел. 
Товар в живота вече е обреченост.
Единството е полет на орел...

Без изход лабиринтен е животът,
оставащото време е мъгла.
Безспирно все преследваме кивота,
измамени, че той е светлина...


© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??