Dec 23, 2017, 2:11 PM  

Конвертируема валута за Сърцето 

  Poetry » Love
356 1 2

За да покажеш новата си рокля
Която друг ти подари
разхождаш се по булеварда в моя поглед!

 

Наперена, красива, толкоз млада
готова за пари и власт човешка
мъжът във мен да прелъстиш

 

дали ще имам със какво
за мъничко любов да ти платя?
В джобовете остана само обич.

 

Богат съм с нея
имам във излишък.
Нима за теб не е достатъчно това?

 

След тридесет и четири години
когато те докосне старостта
не чукай ти на моята врата.

 

Знай, красотата ти е временна валута,
при мене дивидент не ще получиш!


В мен оставила си само Самота.

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??