Nov 30, 2008, 9:26 AM

Копче 

  Poetry
705 0 2

Копче

 

Вкопчих се в небето.

Заших поривите си за него.

Нанизах го до новите мъниста.

Копчето, иглата и конеца –

не боравя с тези инструменти.

Бримката тотално се разпра.

Скъсах възелчето със зъби.

Ножицата – имаше си друга работа.

Остана само да закърпя тялото си.

© Андриана Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??