Nov 25, 2012, 11:25 PM

Копнеж 

  Poetry » Love
824 1 0

Как искам пак да си до мен,
да усещам твоята любов,
да ме галиш нежно с твоя
чуден поглед.
Как искам страстта да усетя
и пак в прегръдките ти да сияя.
Как искам отново да повториш
“Oбичам те, мила моя.”.
Как искам всеки път, когато ме видиш,
да се усмихваш, все едно съм най-прекрасното
момиче на света.
Но сега празен е без теб деня.
Всичко сиво, мрачно сякаш
с мен тъгува в този час.
Понякога ме гали нежно
споменът за теб.
Как искам отново щастието
да е с мен сега.
Ти да ме обичаш по-силно от преди.

© Теодора Желева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??