May 25, 2015, 5:32 PM

Копнеж 

  Poetry
429 0 0

Докосване със първите лъчи

на лятната омара

от жарки устни на зора

и нежни пръсти потопени

в утринна роса

 

С морски полъх

тялото ти да погаля

и с целувка плаха

усмивката ти, да извая начаса

 

Утихнала опиянена,очи затварям

и в копнеж на обич и тъга

душата си отварям

за да те погълна

като сатенена мъгла.

© ПЕТЯ ЙОРДАНОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??