Dec 5, 2007, 11:48 AM

копнеж 

  Poetry » Love
616 0 3
 

Въобще не исках

да ти давам име,

да ти давам път,

да ти давам емоция.

 

Въобще не исках

да те формулирам,

да те намирам

и да те губя.

 

Въобще не исках

да ти давам власт

и нож,

да ти давам страст и луна.

 

Но душата ми

започна да боли,

не много силно,

мъничко,

но точно там,

където се ражда

точното ти,

най-първото ти име:

Копнеж.

 

© Ина Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??