Mar 4, 2009, 6:08 AM

Копнеж по теб 

  Poetry » Love
1405 0 1

Обгръщаш ме с нежната си плът

и молещ ме прегръщаш в захлас.

Обливаш ме с цялата любов,

на която си способен в този час.

 

Давам ти своята жар тръпнеща.

Давам ти лицето, косите и тялото си

и моля се това да стане, умоляваща -

потъвам в безкрайно звездна бездна...

 

Очите ти без думи ми говорят

"обичам те", ще ти го повтарям,

докато звукът преглъхне в мене

и ехото аз никога няма да забравя.

 

И сладостно ме любиш, изпадам в екстаз

изпепеляваща е тази наша нежност -

сякаш политаме и падаме в пропаст,

от която няма да се върнем Ти и Аз.

 

Поели път към вечността,

телата ни се сливат във едно.

Поели пътя във нощта -

радост - сърцето ми не е само.

................................................................

Събуждам се и виждам светлината -

отново всичко пак било е сън.

Обличам дрехата на самотата

и търся те сред хората навън.

© Ди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??