Dec 13, 2011, 9:05 PM

Копнежно очакване 

  Poetry » Love
800 0 7

Потръпваща в очакване свенливо,
с звезди в небето бляскаше нощта,
когато всичко пак ще е красиво
и пак ще дишат в заедност сърца.

С воал ще ги прегръща в тъмнината,

потайно ще ги крие от деня,
а после с много обич в тишината
ще им изпее  химн за  любовта.

Ръцете им ще сплита тя обетно,

телата страстни думи да шептят,
а устните магийно, многоцветно
дъги ще пращат, пълни със заряд.

Потръпваща в очакване звънеше

от страсти, от желания нощта,
сливане отдадено копнееше
на две души... събрани във една.


© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??