May 31, 2008, 12:46 PM

Копнея аз 

  Poetry
643 0 0
Копнея аз

Мислиш ти, но не за мен.
Твориш ти, но не за мен.
Живееш ти, но не за мен.
Сутрин будиш се, но не до мен.
Обличаш се, но не пред мен.
Смееш се, но не със мен.
Изпитваш щастие, но несподелено с мен...
Искам да правиш всички тези неща за мен!
Искам да съм единственият смисъл в живота ти!
Искам да се будиш с мисълта за мен!
Всичко което е искам е да ме обичаш.
Забележи, щастието е на една дума разстояние!
Една дума и ще промениш живота ми!
Една дума и ще ме направиш щастлива,
отдавна не съм била щастлива...
Би ли го направил за мен?

© Ивелина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??