Принцеса шута пита
какъв е този крал.
С такава малка свита
в колиба ли живял?
Готов съм да заложа
каквото понесеш.
Повярвай, мили боже,
край този крал е леш!
На него ще отива
корона от гранит.
И царството му криво,
и калпавият бит.
© Диана Фъртунова All rights reserved.