Jan 22, 2008, 10:11 PM

Кошмарен сън 

  Poetry » Other
874 0 3

Същият кошмар отново в моя сън...

Стоманен поглед, същите ръце...

Студената верижка и метален звън.

Очите му жадни, до болка познатото лице.

 

Било е някога и пак се случва в съня.

Доближават ме ръцете, груби и студени.

Не! Не искам да е нощ, не искам да заспя.

Крещя с надежда, мечтите ми са съкрушени.

 

© Папи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??