Jan 22, 2007, 10:37 PM

КоСМИЧЕСКИ ПРоБЛЕМ 

  Poetry
588 0 2
КоСМИЧЕСКИ ПРоБЛЕМ /мегапрофукция "Стар Налъм" ООД/ Голямото Междузвездно Мяу и Голямото Междузвездно Бау се събрали да поговорят Да помислят и поспорят, какво да сторят с Голямото Междузвездно КуКу Бау предложи да го хвърлят на Големия Междузвезден БокЛуК Мяу се намръщи: - Как можа, намажи му филия с пастет и едно гърне му дай, но на боклука недей го хвърля!" -Е, добре - съгласи се Кучо, - ... всъщност, защо сме тук. - Какво е направил, бате КУК?!? - Ми как какво, Кука ли Кука, не престава ... - Ееее, каза Кучо, затуй не се отива на боклука! Айде, нека си КУКА :)


© Бисер Дръпничорапчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??