Feb 14, 2017, 7:15 PM

Космос 

  Poetry » Love
303 1 1

Аз съм малка дръпка
от цигарата, която 
палиш, докато изгарят
самотата ти на клада.
Не се усмихвам,
само лепкаво ти гъделичкам гърлото 
и разтварям залезите в гърдите ти.
Стоплям смело,
но на теб не ти се обича,
нуждаеш се от повече и повече

пространство, 

докато накрая не ти стига и космоса...

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??