Jan 12, 2008, 11:09 AM

Котенце 

  Poetry » For kids
4133 0 6
       Мойто коте все не слуша -
       ближе жълтата си гуша.
       Ходи то по двора 
       и се качва на стобора.
       Казвам му да слезе,
       то пък ми се плези!

© Милица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??