Mar 9, 2011, 1:01 PM

Коя съм 

  Poetry » Phylosophy
564 0 0

Едни казват, че съм поетеса,

други пък не вярват във това.

Липсвали таланта и финеса

на поетичната душа.

 

Трети смятат ме ограничена,

затворена, надменна, даже зла.

За други пък съм  надарена.

Въпрос на виждане ли е това.

 

Сигурно се питате коя съм,

но много ми е трудно да реша.

Ето ме, каквато съм...

Сами решете,  аз мога да  сгреша!

 

 

01. 09.1997 год.

 

© Блага Енева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??