Feb 8, 2009, 12:26 AM

Крачка 

  Poetry » Love
418 0 2
Крачка

(на съпругата ми за спомен от далечната 1998 г.)

Повярвах в себе си, когато
ти ми каза, че ми вярваш
и дарбата ми стана злато
и то помага ти да вярваш...

22. 01. 2009 г.
Прага

© Станимир Тахов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??