Mar 12, 2014, 12:47 AM

Крадци на обич 

  Poetry » Love
573 0 4


Крадци на обич сме със тебе двама,
престъпници по светския закон -
задигнем миг в житейската си драма
и после го профукваме до стон...

Живеем ден за ден в страха от самотата
и с чувствата – белязани пари,
купуваме мечти красиви от съдбата -
лежим присъди от по сто вини.

Живеем във Морфеевия замък,
затворници сме във реалността...
Със устни леем философски камък,
даряващ сладка орис - младостта...

Крадци на обич сме със тебе двама,
а Господ е вселенски полицай,
ако животът не е някаква измама –
богати сме - в един човешки рай.

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??