Jun 15, 2008, 3:06 PM

Крадец 

  Poetry
789 0 4
* * *
В живота ми влезе
като крадец -
със взлом.
Не попита
дали да останеш.

Настани се в сърцето ми,
като в свой дом
и започна да грабиш...

Първо отне ми съня...
после моята мисъл
в своя превърна...
Денят ми... и той,
стана твой.
Любовта ми с окови овърза...

Но щом...
всичко за взимане свърши,
( без надежда да го върнеш)
тръгна си -
мълчешком.

..........................
Остана разбит моя дом,
изгарящ от спомени
за чуждо присъствие!

© Христина Никилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??