Oct 8, 2011, 6:13 PM

Kрадец на мигове 

  Poetry » Love
1340 2 42

Крадецо на мигове, подари ми един -
най-копнежен, до цялост разлистен,
жаден, искащ, отдаден свой миг,
но реален в света ни измислен.

 

Знам, ловуваш със шепоти, хайде ела
и вплети ме в химерни импулси.
Да разплискаме луда вселенска нега.
От ефира лек дръзко да вкусим.

 

После скрий ме грижливо на гънка в дланта
и гравирай  мига с мойто име.
А отсъмне ли в сиво за теб утринта,     
пак от спомена-миг възкреси ме.

© Жанет Велкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??