Не вземай повече от мене
и времето ми не обръщай.
Дните ми са преброени
и мечтанията също.
Не вземай повече от мене,
солта в очите ми изтича.
Болката в душата стене
под свистенето на бича.
Не вземай нищичко от мене,
без друго тялото е празно
и мълчи опечалено,
няма как да го предпазя.
Не вземай нищичко от мене,
че сам така ще се накажеш.
Не пресичай на червено -
любовта ми е зараза.
© Нина Чалъкова All rights reserved.
Радвам се, че ви е докоснало!