Sep 14, 2013, 7:03 PM  

Крадени евросредства 

  Poetry » Humour, Civilian
386 0 0

Евросредства ще спират по програми оперативни.

Изглежда има дробчета атрактивни

и някои ги ядат за обществена сметка.

Да, ама не сме с една мозъчна клетка!

Ирена Първанова крала пари за администрацията,

ама не е чак толкоз проста нацията.

Зинеида Златанова, ти я уволни,

присвоеното от нея ти върни!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??