Oct 27, 2009, 12:23 AM

Край... 

  Poetry » Love
501 1 4
       
Не! Не искам съжаление!    
Така реших и тръгнах си    
преди да завали дъждът в очите.  
Преди луната да се скрие    
и да засели се във мене мракът.  
На воля пуснах мислите    
и те застанаха зад свободата.  
Не можеш някого да имаш,  
ако в окови е душата му.    
..............................................    
Дано щастлив е някой ден...  
Аз продължавам. Ами... това от мен.
         

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??