Aug 3, 2012, 8:08 PM

Край морето 

  Poetry » Landscape
965 1 2

 

КРАЙ МОРЕТО

 

Ласкав шепот на вълните

гали нежно моя слух.

Трепкат вейки, впити

по скалите. Как е тихо тук!

 

Лъчезарен ден, безкраен,

слънчев благодат!

Тайно тук да помечтая

идвам с радост пак.

© Желязка Дракалиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??