Aug 16, 2024, 9:47 AM

Кражба 

  Poetry
46 0 0

      К Р А Ж Б А

 

За истинските творци в науката и изкуството

трудовият кодекс не съществува,

те са на светлинни години на стандарта от руслото,

техният сън е винаги буден.

 

Идеите никога не идват просто така,

те са дълбоко изживени.изстрадани,

макар,че отстрани са като на първа ръка,

много дълъг е пътя на тяхното Крадене.

 

07.07.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??