Dec 20, 2019, 11:50 AM

Крайност 

  Poetry » Love, Odys and poems
1029 0 0

Искам да усетя твойто тяло
в ритъма на този танц,
да започнем всичко отначало
и в очите ти да виждам НАС!

 

Музиката, танцът, твоите сълзи,
в ритъм, пулс, сърцето ми гори,
грешки, обстоятелства, случайност...
Не ме оставяй,
за да бъда твойта КРАЙНОСТ!

© Никола Станиславов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??