Feb 19, 2011, 3:16 PM

Красавица малка 

  Poetry » Love
517 0 0

Едно сърце тихо бие за теб,

макар да не го чуваш.

То бие със пълна сила,

вика те безмълвно.

Далеч си от мен,

но утре ще бъдеш до мен.

Няма да те пусна,

ще те задуша със прегръдка.

Без дъх ще бъдеш от целувки

тази вечер.

Обичам те, бленувам всяка секунда за теб,

да те зърна, красавице малка.

© Бисер Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??