Dec 31, 2021, 10:36 AM

Красива душа 

  Poetry
887 0 0

Никога не съм мислил, че мога да срещна такава красива душа,
толкова чиста, нежна и пламенна,
не осъзнаваща колко е красива, не само отвътре,

 

не съм и мечтал да срещна толкова прекрасна душа,
ти си невероятна и очарователна душа,
ти си красива на толкова много нива,
ти си необятна и преливаща от слънчеви лъчи,

 

само ако се видиш през моите очи и ще бъдеш удивена,
ще се развълнуваш, колко обаятелна си,
колко уникална и желана си,

 

ти си един от хора, които правят света по-добър, само защото съществуват,
ти ходиш по тази земя и правиш другите по-добри и по-щастливи хора,
време е, да направиш това и за себе си,

 

погледни в огледалото и се усмихни, ти си не само красива душа, ти си цвете...

© Лъв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??