Jan 15, 2012, 8:59 AM

Красива, красива 

  Poetry
589 0 2

 

 

Красива, красива
Като по вода ходи по тихия
Сняг
Как може да не си спомняш -
Преплетени пръсти
Пияни
В заспалия град
Как бъдещето си гонихме
Бясно като
Изтрезнели полу-спомени

Как може да не си спомняш

Толкова много фотографии запечатахме
Голи
Под утринното въображение
Лятно
Изморено и доволно
Секс
Бутилка вино
И отворени
Усмивки

Ах
Къде си
Как не си спомняш
На какво си се направила

Но и аз съм само един стар
Роб
Крастав
Необръснат
Въображаем
Нищо сякаш не ми е останало
Но понякога мечтая
За още

Красива, красива
Като нощна
Пеперуда си
Застинала
Заедно накуп със другите

Как може да не си спомняш
Свободата си къде изгубихме


15 януари 2012

 

 


© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Тъжно...
  • Ами не знам какво да кажа, освен че много ми харесва стихотворението. Напомни ми за разни мои неща. Хубаво е!
Random works
: ??:??