Mar 21, 2021, 10:42 AM

Красивите жени 

  Poetry » Love
271 0 0

                                                      Красивите жени

 

 

 

 

Вървят красиви жени, минават покрай мене,

с високи токчета, с дълги хубави крака.

Не знаят че в мене дон Жуана вече дреме,

крачат гордо с високо вдигната глава.

 

Не знаят те че са мойте красиви музи,

опънали гърди големи в тесни блузи.

Докосват ми без да знаят те сърцето,

желание изригва,крещи в мен момчето!

 

Красивите жени сега ме подминават,

какво че пиша аз за тях своите слова.

Лицата им запомням,в мен остават,

не ме и забелязват,гонят някоя мечта!

 

Напети са, горди, осъзнали своята красота,

изящна походка, високо вдигнали те глава.

А красотата крие се дълбоко в човешката душа,

днес тя не важи, само външната има цена!

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??