Jun 23, 2020, 7:40 AM

Красиво е 

  Poetry » Civilian
1164 1 0

Красиво е

Красиво е, когато от залеза чуеш това,
че зад теб е останал един смислен ден.
И в него е имало радост тъга,
дори самота, а и миг споделен.

И да останеш с мислите, пак е красиво,
за дума от някого да помечтаеш.
Едва ли ще чуеш, но е щастливо,
сърцето, когато обич желаеш.

Красиво е, а някак тъжно изглежда,
сякаш е слънце, след залез заминало.
А ти се усмихваш, с онази надежда,
че тъгата, от днес вече е минало.

Явор Перфанов
22.06.2020 г.
Г. Оряховица
 

© Явор Перфанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??