Mar 24, 2011, 3:01 PM

Красота 

  Poetry » Phylosophy
803 0 1

В танца на голи човешки тела,

изпълняващи танца на Любовта -

тантра има само красота.

 

И красиви са те, и летят, и се реят,

и в този вихрен стремеж

те изпадат в екстаз -

все едно свещена мантра.

 

И питам аз - щом всичко е красиво,

Той - Виночерпецът, нарича ли това грехота?

Или пак си е само човешка глупава суета?

Или спирачка за още непораснали, 

или неузрели, или пък още неродени?

 

© Есфир Асфар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Така е, аз лично в момента го преживявам това, Тантра сливането е невероятно, не може да се сравни с нищо друго! Харесах! Поздрави!
Random works
: ??:??