Jan 13, 2007, 1:11 AM

Красота си... Красива... 

  Poetry
775 0 8

Сякаш десетки слънца и луни...
Красотата струи от очите ти...
Косата черна... разлят океан...
Aроматно-нежни вълни... Раят е там


Миглите - радостни сълзи от звезди
Гласът ти... онази забравена песен
Усмивката - припомня детски мечти
Тялото знойно... плодовитата есен...


Раними... узрели от студ... в самота
Забранените плодове... колко са вкусни
Това - кълна се са Най-красивите устни
...Най-красивите устни в Света...


Залез в небесен овал е лицето ти...
Тъй забравено, чисто, мъдро, добро
Нослето - някое приказно цвете...
Не видяно от грешно... човешко око


А Сърцето ти - огнен нефрит...
Оазис... сред гореща пустиня...
Чакащ да бъде завладян и открит
Пазещ панацея в водите си...


Посветено на Най-Красивата...

© Николай All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??