Aug 22, 2005, 11:26 AM

Краткият път до безкрая 

  Poetry
818 0 3
Краткият път
до безкрая,
немият вик
на онази омая,
дето ме тегли нататък
в огнени пояси
дните ме мятат.
И болката,
вечната,
гнезди навсякъде,
тиха, прииждаща,
по - страшна
отвсякога.

© Галя Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??